Ingrediente: ceafă porc (UE), sare, dextroză, sirop de glucoză, condimente (boia, piper, usturoi, coriandru).
Poate conține urme de SOIA, LACTOZĂ, MUȘTAR, GLUTEN, OU.
Ambalat în vid. Condiții de păstrare: 0-4 ºC
Produs cu greutate variabilă: între 250-350g/bucată.
Prețul afișat pe pachet corespunde unei greutăți de 350g. Prețul final va rezulta în urma cântăririi produsului, la pregătirea comenzii.
Sugestii de preparare
Ceafa grill este asezonată, gata de preparat, pe grătar, grill sau la cuptor.
La grătar: grătarul bine încins, carnea se întoarce pe ambele părți până se rumenește, după gust.
La cuptor (30 min * 200°C): Pre-încălziți cuptorul la 200°C. Puneți scăricica într-un vas termorezistent împreună cu un pahar de apă. Adăugați orice alt ingredient care vă este pe plac.
Coaceți timp de 20-30 minute, întorcând carnea la jumătatea timpului de gătire. Când s-a rumenit bine, se scoate din vas și se lasă 5-10 minute să se odihnească.