Ingrediente: Pulpă porc cu slănină, șorici și os (UE), sare, condimente (ȚELINĂ, usturoi, pătrunjel, piper, ardei roșu, rozmarin, fulgi de usturoi).
Poate conține urme de LACTOZĂ, SOIA, MUȘTAR, GLUTEN, OU.
Ambalat în vid. Condiții de păstrare: 0-4 ºC
Declarație nutrițională medie pentru 100g de produs:
Valoare energetică 829.3 kJ / 198.2 kcal
Grăsimi 14.2 g (din care acizi grași saturați 4.1 g)
Glucide 1.3 g (din care zaharuri 0.9 g)
Fibre 0.7 g
Proteine 16.3 g
Sare 1,28 g
Sugestii de preparare
Jambonul este gata asezonat și feliat, nu îi mai lipsește nimic pentru a fi pregătit pe grătar sau la cuptor.
La grătar: grătarul bine încins, carnea se întoarce pe ambele părți până se rumenește, după gust.
La cuptor (45-60 min * 200°C): Pre-încălziți cuptorul la 200°C. Puneți jambonul într-un vas termorezistent împreună cu un pahar de apă. Adăugați orice alt ingredient care vă este pe plac.
Coaceți timp de 60 minute, întorcând carnea la jumătatea timpului de gătire. Când s-a rumenit bine, se scoate din vas și se lasă 5-10 minute să se odihnească.