• Nici un produs in cos
Caută după cele mai vândute
Search result for:

Pastramă de oaie 500g

37,00 lei

74,00 lei/kg

Pastramă din pulpă de oaie, condimentată cu piper, usturoi, boia, cimbru și coriandru. Este perfectă pentru grătar, indiferent de anotimp.

74,00 lei/kg
37,00 lei/pachet (500g)

Ingrediente: pulpă oaie (UE) (95%), condimente (piper, usturoi, boia, cimbru, coriandru), zaharuri (dextroză), sirop de glucoză, sare, corector de aciditate (acetat de sodiu).

Poate conține urme de LACTOZĂ, SOIA, MUȘTAR, GLUTEN, OU.

Fără monoglutamat de sodiu adăugat.

Condiții de păstrare: temperatură 0-4 ºC, umiditate maxim 80%

Produs marinat refrigerat. Ambalat în vid.

A se consuma de preferință în 24 de ore după deschiderea ambalajului.

 

Declaratie nutritionala medie pentru 100g de produs:

Valoare energetică 1113.86 kJ/ 266.22 kcal

Grăsimi 21 g; din care acizi grași săturați 7.3 g

Glucide 5.1 g; din care zaharuri 2.3 g

Proteine 17 g

Sare 2.2 g

A se trata termic înainte de consum.

Sugestii de preparare

Pastrama este gata asezonată cât să îți garanteze o friptură perfectă.

La grătar este clar cum stau lucrurile: grătarul bine încins, carnea se întoarce pe ambele părți până se rumenește, după gust.

La cuptor (20-30 min * 200°C): Pre-încălziți cuptorul la 200°C. Puneți pastrama într-un vas termorezistent împreună cu un pahar de apă. Coaceți timp de 20-30 minute, întorcând carnea la jumătatea timpului de gătire. Când s-a rumenit bine, se scoate din vas și se lasă 5-10 minute să se odihnească.

Share:

Categorii

Populare