Ingrediente: pulpă porc (UE), condimente (piper, usturoi, boia), zaharuri (dextroză), sirop de glucoză, sare, corector de aciditate (acetat de sodiu).
Poate conține urme de LACTOZĂ, SOIA, MUȘTAR, GLUTEN, OU.
Ambalat în vid. Condiții de păstrare: 0-4 ºC
Declarație nutrițională medie pentru 100g de produs:
Valoare energetică 581.15 kJ/ 138.9 kcal
Grăsimi 4.5 g (din care acizi grași saturați 1.5 g)
Glucide 5.1 g (din care zaharuri 1.3 g)
Proteine 19.5 g
Sare 1.7 g
Sugestii de preparare
Pastrama este gata asezonată cât să îți garanteze o friptură perfectă.
La grătar este clar cum stau lucrurile: grătarul bine încins, carnea se întoarce pe ambele părți până se rumenește, după gust.
La cuptor (20-30 min * 200°C): Pre-încălziți cuptorul la 200°C. Puneți pastrama într-un vas termorezistent împreună cu un pahar de apă. Coaceți timp de 20-30 minute, întorcând carnea la jumătatea timpului de gătire. Când s-a rumenit bine, se scoate din vas și se lasă 5-10 minute să se odihnească.