Ingrediente: scăricică porc (UE) (95%), marinadă (5%) [uleiuri vegetale (floarea-soarelui), sare, legume deshidratate (usturoi, ceapă, roșii), condimente, zahăr, antioxidant (acid ascorbic), conservant (acetat de sodiu)].
Poate conține urme de SOIA, LACTOZĂ, MUȘTAR, GLUTEN, OU.
Produsul nu conține monoglutamat.
Produs refrigerat. Ambalat în vid. Condiții de păstrare: 0-4 ºC
Sugestii de preparare
Scăricica grill este o friptură asezonată, gata de preparat, pe grătar sau la cuptor.
La grătar este clar cum stau lucrurile: grătarul bine încins, carnea se întoarce pe ambele părți până se rumenește, după gust.
La cuptor (30 min * 200°C): Pre-încălziți cuptorul la 200°C. Puneți scăricica într-un vas termorezistent împreună cu un pahar de apă. Adăugați orice alt ingredient care vă este pe plac.
Coaceți timp de 30-45 minute, întorcând carnea la jumătatea timpului de gătire. Când s-a rumenit bine, se scoate din vas și se lasă 5-10 minute să se odihnească.